Dr. Zelenák Gergő

sportorvos, ortopéd-traumatológus szakorvos

2008-ban végeztem a Debreceni Egyetemen, majd 2014-ben ortopédia-traumatológia szakvizsgát, 2017-ben sportorvostan szakvizsgát szereztem. 2008-tól a Honvédkórház Ortopédiai Osztályán nagyízületi (csípő és térd) protézisek beültetésével és azok revízióival foglalkoztam. 2014-től két éven át az Országos Gerincgyógyászati Központban dolgoztam, ahol gerincbetegek műtéti és konzervatív kezelését végeztem. Ezt követően 2016-ban visszatértem a Honvédkórház Ortopédiai Osztályára, ahol a nagyízületi műtétek mellett egynapos ortopéd sebészeti műtéteket végeztem nagy számban: térdízületi arthroszkópia, kisebb kézműtétek, előláb műtétek: bütyök, kalapácsujj, boltozat süllyedésből adódó deformitások műtéti korrekciója. Ezen egynapos sebészeti beavatkozásokat jelenleg két helyszínen végzem. Az elmúlt években számos sportcsapat mellett jártasságot szereztem sportsérülések akut és krónikus kezelésében. Távlatilag célom a vállízületi arthroszkópos műtéti technika elsajátítása.

Nagy Kinga

Gyógytornász

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának gyógytornász szakán végeztem. Kiskorom óta a sport a mindennapjaim része, ezért is választottam ezt a szakmát hivatásként. Munkám során leginkább sportsérülések utáni rehabilitációval foglalkozom. Gyógytornászként nagy hangsúlyt fektetek a prevencióra is, legfontosabb célkitűzésemnek tartom, hogy egyénre szabva, tudásom legjavát adva segítsem a páciens céljainak elérését.

Miskei Milán

Korrektív tréner
Rehabilitációs edző

2010-2014 közt a Magyar Futball Akadémián sportoltam, tanultam. A 2015/16-os szezont profi labdarúgóként a Budaörsi Sport Clubban töltöttem. Tanulmányaimat Fitness Instruktorként folytattam a Fitness Akadémia hallgatójaként. A képzést követően személyi edzésekkel kezdtem el foglalkozni külföldön. Jelenleg is tartó labdarúgó pályafutásom során több sérüléssel szembe kellett néznem, ennek következtében kezdtem érdeklődni a sportrehabilitáció iránt. Kezdetben a Tus Geretsried csapat rehabilitációs edzője mellett dolgoztam. 2019-ben a Korrektív Tréner/ Rehabilitációs edző tanfolyamon képeztem magam, melyből csupán a záróvizsgám van hátra, ezalatt Rajnay Kata gyógytornász mellett mélyítettem el szakmai tapasztalatomat. 2020-as évet további szakmai képzésekkel fogom indítani.

Ancsin Tamás

Sportmasszőr

Gyógy- és sportmasszőr végzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkezem. 2011 óta foglalkozom sportolókkal felnőtt és utánpótlás szinten egyaránt. Jelenleg is a budaörsi női felnőtt kézilabda csapat mellett dolgozom. Eddigi pályafutásom során dolgoztam labdarúgókkal, kosárlabdázókkal, röplabdásokkal, illetve erősportolókkal is.

OFFICE

Konti Csilla

Ügyvezető

Napjainkban egyre több ember választja a mozgás valamely formáját egészségmegőrzés céljából vagy sportol valamilyen amatőr vagy profi klub keretein belül. A mozgással, versenyszerű sportolással sajnos együtt járnak kisebb nagyobb mértékű sérülések is. A Laurus Sportrehabilitációs Központ megnyitásával az volt a célunk, hogy biztosítsuk szűkebb régiónkban a sportolás közben elszenvedett sérülések utáni gyors orvosi konzultációt majd a szakszerű rehabilitációs kezelést. Központunk az Arëna sportcentrumon belül helyezkedik el, ami betegeink számára könnyű megközelíthetőséget biztosít. A Sportrehabilitációs Központ vezetőjeként legfőbb célom, hogy a hozzánk forduló betegeken minél gyorsabban és hatékonyabban tudjunk segíteni.