Dr. Zelenák Gergő

sportorvos, ortopéd-traumatológus szakorvos

2008-ban végeztem a Debreceni Egyetemen, majd 2014-ben ortopédia-traumatológia szakvizsgát, 2017-ben sportorvostan szakvizsgát szereztem. 2008-tól a Honvédkórház Ortopédiai Osztályán nagyízületi (csípő és térd) protézisek beültetésével és azok revízióival foglalkoztam. 2014-től két éven át az Országos Gerincgyógyászati Központban dolgoztam, ahol gerincbetegek műtéti és konzervatív kezelését végeztem. Ezt követően 2016-ban visszatértem a Honvédkórház Ortopédiai Osztályára, ahol a nagyízületi műtétek mellett egynapos ortopéd sebészeti műtéteket végeztem nagy számban: térdízületi arthroszkópia, kisebb kézműtétek, előláb műtétek: bütyök, kalapácsujj, boltozat süllyedésből adódó deformitások műtéti korrekciója. Ezen egynapos sebészeti beavatkozásokat jelenleg két helyszínen végzem. Az elmúlt években számos sportcsapat mellett jártasságot szereztem sportsérülések akut és krónikus kezelésében. Távlatilag célom a vállízületi arthroszkópos műtéti technika elsajátítása.

Kecskés Eszter

Gyógytornász

A sport mindig is része volt az életemnek, ezért döntöttem így, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. illetve különböző sérülések és panaszokban segíteni másoknak. Munkám során mindig igyekszem legjobb szaktudásom szerint eljárni és folyamatosan képezni magam, hogy ezzel segítsem a mielőbbi gyógyulást.

Farkas Eszter

GYÓGYTORNÁSZ

2016-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának gyógytornász képzésén, majd 2019-ben szereztem meg okleveles fizioterapeuta mester diplomámat ugyanitt. Szakmai munkám első éveiben az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben amputált betegek posztoperatív ellátásával, illetve protetizálásával foglalkoztam. Itt eltöltött éveim során a mozgásszervi rehabilitáció volt fő profilom, de ezzel párhuzamosan tudományos munkában is részt vettem neurológiai területen az Optireharob projekt keretein belül. A mozgás és az egészséges életmódra törekvés a mindennapjaim átfogó részét képezik, így a szakmám egyben a hivatásom is: mozgással megőrizni az egészséget, orvosolni a mozgásszervi eredetű problémákat és segíteni pácienseimnek elérni a teljes mindennapi élethez vagy sporthoz szükséges aktivitási szintet, mobilitást és erőnlétet.

Ancsin Tamás

Sportmasszőr

Gyógy- és sportmasszőr végzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkezem. 2011 óta foglalkozom sportolókkal felnőtt és utánpótlás szinten egyaránt. Jelenleg is a budaörsi női felnőtt kézilabda csapat mellett dolgozom. Eddigi pályafutásom során dolgoztam labdarúgókkal, kosárlabdázókkal, röplabdásokkal, illetve erősportolókkal is.

Konti Csilla

Ügyvezető

Napjainkban egyre több ember választja a mozgás valamely formáját egészségmegőrzés céljából vagy sportol valamilyen amatőr vagy profi klub keretein belül. A mozgással, versenyszerű sportolással sajnos együtt járnak kisebb nagyobb mértékű sérülések is. A Laurus Sportrehabilitációs Központ megnyitásával az volt a célunk, hogy biztosítsuk szűkebb régiónkban a sportolás közben elszenvedett sérülések utáni gyors orvosi konzultációt majd a szakszerű rehabilitációs kezelést. Központunk az Arëna sportcentrumon belül helyezkedik el, ami betegeink számára könnyű megközelíthetőséget biztosít. A Sportrehabilitációs Központ vezetőjeként legfőbb célom, hogy a hozzánk forduló betegeken minél gyorsabban és hatékonyabban tudjunk segíteni.